Vacature Werkvoorbereider

Vacature werkvoorbereider

Ben jij als werkvoorbereider op zoek naar een afwisselende en uitdagende baan? Wil je werken in een schildersbedrijf in hart en nieren om samen met ons onze kwaliteit nóg meer te verbeteren? Word dan Werkvoorbereider bij Uw Schilder!

 

Wat ga je doen

Jij wordt dé werkvoorbereider van Uw Schilder, je controleert de aanvragen, werktekeningen en omschrijvingen die we binnenkrijgen. Op basis van de calculatie maak je een duidelijke projectomschrijving voor de schilders, zodat zij goed aan het werk kunnen. Je koopt het startmateriaal in en je regelt de faciliteiten, je monitort of alles op tijd binnen is, zodat de schilders direct aan de slag kunnen.

 

Bij de overdracht van het werk voor het volgende project, zorg je voor duidelijke en begrijpelijke werkinstructies en je geeft het materiaal uit.

 

Jij zorgt ervoor dat de schilders ondersteund worden tijdens het werk, bestelt het materiaal dat aanvullend nodig is en zorgt ervoor dat alles volgens planning gaat. Ook ben je verantwoordelijk voor het magazijn, deze is onder jouw toeziend oog spik en span!

 

Wie zijn wij?

Je komt werken bij Uw Schilder, een schildersbedrijf in hart en nieren. We zijn in heel Nederland actief op het gebied van beglazing, schilderwerk en wandafwerking. Wij zijn dé schilder voor ieder renovatieproject. Van het renoveren van een woning tot het complete schilderwerk van uw totaalproject.

 

Onze kracht is dat we altijd op basis van vertrouwen werken. We willen onze klanten verder helpen en goede kwaliteit leveren.

 

Wat vragen we van jou?

  • Bij voorkeur heb je ervaring als werkvoorbereider;
  • Kennis van het schildersvak (het liefst aantoonbaar);
  • Je bent precies, leergierig en flexibel;
  • Heb je geen praktijkervaring? Geen probleem!;
  • Een schilder die de ambitie heeft om werkvoorbereider te worden? We spreken je graag!

 

Wat bieden wij?

Uiteraard een salaris en voorwaarden die passen bij jouw kennis en ervaring. Maar bovenal een uitdagende en afwisselende baan in een groeiend bedrijf. Je krijgt de vrijheid om, op basis van de functieomschrijving, de baan op jouw manier in te richten.

 

Wil je meer weten of heb je vragen? Neem dan contact op t.a.v. Jan Ligtenberg op 0548-760250 of info@uwschilder.com.