Diensten

Uw Schilder is in de zakelijke markt een ervaren partner in vastgoedverbetering en planmatig totaalonderhoud.

Uw Schilder, Uw Renovatie en Vastgoedverbetering

Uw Schilder is in de zakelijke markt een ervaren partner in vastgoedverbetering en planmatig totaalonderhoud. Onze klanten zijn vertrouwd met de kwaliteit en service die wij leveren. Uw Schilder is uitgegroeid tot een allround partner op het gebied van bouwkundige renovaties en energetische maatregelen. Groot genoeg om alle disciplines te vervullen, is Uw Schilder nog steeds klein genoeg voor een flexibele aanpak met korte lijnen.

 

Om tot de beste resultaten te komen staat Uw Schilder open voor slimme innovaties, zowel in materialen als in werkwijze. Onze medewerkers nemen hun vak meer dan serieus en worden dagelijks uitgedaagd om ambitieuze doelstellingen te realiseren.

Uw Schilder, Uw Nieuwbouw

Het hele jaar door werkt Uw Schilder aan diverse nieuwbouwprojecten in de woningbouw en de utiliteitsbranche. Zowel regionale als landelijke bouwbedrijven zijn al jaren trouwe opdrachtgevers. Naast het schilderwerk verzorgt Uw Schilder de wandafwerking en de beglazing. Ook het aanbrengen van vloercoatings behoort tot de mogelijkheden. De medewerkers van Uw Schilder zijn altijd op zoek naar nieuwe werkmethodes om de projecten zo efficiƫnt mogelijk op te kunnen leveren.

Uw Schilder, Uw Onderhoud

Als vakkundig schildersbedrijf is Uw Schilder in staat om het onderhoudsschilderwerk van uw woning, appartementencomplex of bedrijfspand voor u te verzorgen. Hierbij kan ook het totale onderhoud van het object uit handen genomen worden middels een meerjarenonderhoudsplan (MJOP). Preventief onderhoud en uitstekende garanties zijn voor u als opdrachtgever slechts enkele voordelen.

 

Om het vakmanschap binnen Uw Schilder te garanderen is Uw Schilder aangesloten bij OnderhoudNL en deelnemer van OnderhoudNL Garantie, de voormalige AF-erkenningsregeling.

Uw Onderhoud Is Onze Zorg.

Schilders gezocht!

 

Kom jij ons team van #mooimakers versterken?

Wij zoeken enthousiaste en ervaren (allround) schilders om ons team te versterken.

 

Check onze vacature pagina!

 

Dit zal sluiten in 0 seconden