Over ons

Wij zijn Uw Schilder voor ieder project. Van het renoveren van een woning tot het complete schilderwerk van uw totaalproject.

Uw Partner, zakelijk en particulier

Wij zijn Uw Schilder. Ons kantoor is gevestigd in Rijssen. Samen met het hele team van ca. 30 medewerkers zijn wij werkzaam voor diverse opdrachtgevers. Vaste particuliere opdrachtgevers, Verenigingen van Eigenaren en woningbouwverenigingen. Diverse bouwpartners in de projectmatige nieuwbouw en utiliteitsbouw zijn belangrijke opdrachtgevers. Van het renoveren van een woning tot het complete schilderwerk van uw totaalproject. We zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van renovatieprojecten, waarbij we onze glas- en schilders kwaliteiten kunnen combineren.

 

Onze kracht is dat we altijd op basis van vertrouwen werken. We willen onze klanten verder helpen en goede kwaliteit leveren.

 

Wij noemen dat:
Gewoon. Altijd. Goed.

 

Gewoon: Wij werken op basis van vertrouwen
Altijd: Altijd volgens afspraak en we zijn flexibel.
Goed: De juiste kwaliteit voor ieder project.

 

Als schilder zijn wij vaak één van de laatste die het gebouw verlaten. Omdat wij goed werk leveren, zorgen wij voor de visitekaart van uw project. Onze vakmensen schilderen uw project naar een hoger niveau.

 

Ons bedrijf is VCA* gecertificeerd en wij zijn aangesloten bij Onderhoud NL. Veiligheid en kennis gaat voorop! Deze kennis en ervaring delen wij doorgaans ook aan leerling-schilders die wij in de praktijk opleiden via een werk-leertraject aan de Schildersvakopleiding.

 

Op zoek naar een schildersbedrijf vol vakmanschap en ervaring? Aarzel niet om contact met ons op te nemen!

Ons pand

In 2021 is ons nieuwe pand met hal opgeleverd aan de Celsiusstraat 3 te Rijssen. In juni 2024 is er een extra verdieping opgeleverd. Een nieuwe foto van dit resultaat zal snel volgen!

VCA gecertificeerd

Sinds 2018 zijn wij een VCA gecertificeerd bedrijf.

Koninklijke Onderhoud NL

Wij zijn lid van de brancheorganisatie Koninklijke Onderhoud NL.

Opleiden leerling schilders

Doorgaans hebben wij leerlingen van de Schildersvakopleiding die bij ons het werk-leertraject volgen!

Uw Onderhoud Is Onze Zorg.

Schilders gezocht!

 

Kom jij ons team van #mooimakers versterken?

Wij zoeken enthousiaste en ervaren (allround) schilders om ons team te versterken.

 

Check onze vacature pagina!

 

Dit zal sluiten in 0 seconden