Over ons

Wij zijn Uw Schilder voor ieder project. Van het renoveren van een woning tot het complete schilderwerk van uw totaalproject.

Uw Partner, zakelijk en particulier

Wij zijn Uw Schilder. Ons kantoor is gevestigd in Rijssen. Samen met het hele team van ca. 30 medewerkers zijn wij werkzaam voor diverse opdrachtgevers. Vaste particuliere opdrachtgevers, Verenigingen van Eigenaren en woningbouwverenigingen. Diverse bouwpartners in de projectmatige nieuwbouw en utiliteitsbouw zijn belangrijke opdrachtgevers. Van het renoveren van een woning tot het complete schilderwerk van uw totaalproject. We zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van renovatieprojecten, waarbij we onze glas- en schilders kwaliteiten kunnen combineren.

 

Onze kracht is dat we altijd op basis van vertrouwen werken. We willen onze klanten verder helpen en goede kwaliteit leveren.

 

Wij noemen dat:
Gewoon. Altijd. Goed.

 

Gewoon: Wij werken op basis van vertrouwen
Altijd: Altijd volgens afspraak en we zijn flexibel.
Goed: De juiste kwaliteit voor ieder project.

 

Als schilder zijn wij vaak één van de laatste die het gebouw verlaten. Omdat wij goed werk leveren, zorgen wij voor de visitekaart van uw project. Onze vakmensen schilderen uw project naar een hoger niveau.

Ons pand

In 2021 is ons nieuwe pand met hal opgeleverd aan de Celsiusstraat 3 te Rijssen.

VCA gecertificeerd

Sinds 2018 zijn wij een VCA gecertificeerd bedrijf.

Koninklijke Onderhoud NL

Wij zijn lid van de brancheorganisatie Koninklijke Onderhoud NL.

Opleiden leerling schilders

Doorgaans hebben wij leerlingen van de Schildersvakopleiding die bij ons het werk-leertraject volgen!

Uw Onderhoud Is Onze Zorg.