Vacatures

Vacature (allround) schilder

Kom jij ons team van #mooimakers versterken?

 

Wij zoeken enthousiaste en ervaren (allround) schilders om ons team te versterken. Als (allround) schilder ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van diverse schilderwerkzaamheden op verschillende locaties, variƫrend van renovatie projecten tot nieuwbouw of particuliere woningen.

 

Wat ga je doen

Als (allround) schilder ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden, aanbrengen en afwerken van verf op diverse oppervlakken. Je zorgt voor een strakke afwerking en houdt rekening met de wensen van de klant en de kwaliteitsnormen. Daarnaast voer je (houtrot)reparaties uit en werk je nauwkeurig om een professioneel resultaat te garanderen. Je werkt zelfstandig of in teamverband.

 

Wie zijn wij?

Je komt werken bij Uw Schilder, een schildersbedrijf in hart en nieren. We zijn al 15 jaar aan het bouwen aan ons bedrijf en werkzaam voor vaste opdrachtgevers. We zijn in grote delen van Nederland actief op het gebied van beglazing, schilderwerk en wandafwerking. Wij zijn gespecialiseerd in onderhoud en renovatie. Van het renoveren van een woning tot het complete schilderwerk van uw totaalproject.

Onze kracht is dat we altijd op basis van vertrouwen werken. We willen onze klanten verder helpen en goede kwaliteit leveren. Waar nodig hebben we altijd de expertise in huis en halen we bij elke uitdaging het beste binnen ons bedrijf naar boven.

 

Wat vragen we van jou?

  • Als vakman of vakvrouw heb jij kennis van het schildersvak (het liefst aantoonbaar).
  • Een enthousiaste en gemotiveerde inzet!
  • Flexibiliteit om te werken op verschillende locaties en projecten.
  • In het bezit van rijbewijs B.
  • Je bent in bezit van een VCA certificaat of bent bereidt om deze te behalen.

 

Wat bieden wij?

  • Een fulltime functie van 37,5 uur met zicht op een vast contract
  • Een prettige werksfeer met een platte structuur binnen de organisatie
  • Een passend salaris die afgestemd is op je leeftijd, kennis, ervaringen en regelingen conform ons CAO schilders-, afwerkings- en glaszetbedrijf
  • Jaarlijks budget via Stichting Mijn CarriĆ©re om cursussen of opleidingen te volgen
  • Een personeelsvereniging die jaarlijks uitjes organiseert

 

We zijn benieuwd naar jouw specialiteiten en zien je sollicitatie graag tegemoet! Wil je gelijk reageren? Vul direct je gegevens in het formulier.

 

Eerst meer weten of heb je vragen? Neem dan contact op t.a.v. Jan Ligtenberg via 0548-760250 of info@uwschilder.com.